Ku jemi


The villa is situated near poppi between arezzo and florence. the Villa is located , pranë Ponte një Poppi dhe Bibbiena. Është shumë e lehtë për të arritur atë për shkak se ju mund të gjeni të saj pishinë lëvizëse përgjatë “provinciale” rrugë.

Nga Line / Lloji / Vendndodhja Dil / Stop / Distance
Sita Lines Biznes 320 Firence-Bibbiena dhe Poppi
Aeroportet Florence 60 km
Pisa 130 km
Autostrada A1 Milano-Napoli Firenze Sud
A1 Napoli-Milano Arezzo
Trajnimi Lines Roma – Arezzo – Florence Arezzo
Florence – Arezzo Arezzo
Arezzo – Të pratovecchio Porrena – Poppi – Bibbiena
Kliko në lidhjet për të vizituar faqen zyrtare të autoritetit të transportit

Si deri tek ne

Nga Car:

  • nga Arezzo: Merrni dalje A1 Autostrada në Arezzo vendkalim me pagesë – nga Arezzo të shkojnë deri në luginën Arno përgjatë S, S. 71 Umbria-CASENTINO
  • nga “Firenze Sud” dalje të autostradës A1 – marrë Road Shtetit për Pontassieve (S, S. 70) gjithë consuma Pass ngarje në drejtimet e Bibbiena, dhe mbi Poppi. Pastaj ju mund të arrijnë “porrena”
  • nga Mugello makinës së bashku rrugë shtetërore S, S. 556 Londa tuaj (nga “Barberino di Mugello” dalja e autostradës A1 në Poppi ka një distancë prej rreth 70 km)
  • nga Valdarno gjithë Crocina Pass (nga “Valdarno” dalja e autostradës A1 në Bibbiena ka një distancë rreth 25 km)
  • nga Valtiberina marrë S, S State Road. 208 për Chiusi della Verna gjithë kalojë Spino (nga “Pieve S. Stefano” dalja e autostradës E45)
  • nga CAPRESE Michelangelo bashku PS provinciale rrugor. 54

By Train:

  • Nga stacioni hekurudhor Arezzo, të marrë trenin për CASENTINO.
  • Nga stacioni i Firences, të marrë trenin për të Arezzo dhe pastaj të ndryshojë në mënyrë që të marrin lidhjen me CASENTINO; ju gjithashtu mund të marrë një autobus me destinacion ” Poppi”.

Me autobus:

  • Nga Firence lënë nga sheshi i Stacionit Qendror:
  • Linja e drejtpërdrejtë SITA Florence-Bibbiena.

Për ata që arrijnë me aeroplan në “Peretola Aeroporti” në Firence (ose nga stacioni “Santa Maria Novella” shumë) it can be possible have a shuttle service (ky është një shërbim shtesë sipas kërkesës) nga dhe në Villa,