Faqja kryesore

4

Vila në Toskanë,en

Mirë se vini në vilë luksoze me pishinë

vilë është një vilë tipike toskan që qëndron vetëm në një park të madh, me një pamje të mrekullueshme mbi luginën Arno. Dyert e mëdha të hapur direkt në kopsht. Një tarracë private me pamje të madhe ofron mundësinë për një darkë në natyrë.

Telefon: 0039 3661467210
Skype: villaceccarelli
E-mailvilla.borgoallacollina@gmail.com

Nënmasë,,it,Masa,,it,GAL,,en,RISI P FORR VILLA IL BORGO,,it,Përshkrimi i projektit,,it,Projekti bëri të mundur kryerjen e një investimi për të përmirësuar aktivitetet e mikro-ndërmarrjeve në aktivitetet turistike përmes veprimeve të përmirësimit dhe rizhvillimit të orendive dhe pajisjeve të reja, si p.sh.,,it,DREJTAT E RE,,it,SOFAS MODULAR,,it,N.3,,en 6.4 Misura 6.4.5 GAL

INNOVAZIONE PER VILLA IL BORGO

Descrizione del progetto : Il progetto ha consentito la realizzazione di un investimento per migliorare le attività delle microimprese delle attività turistiche attraverso azioni di miglioramento e riqualificazione di nuovi arredi e dotazioni quali:

INFISSI NUOVI
DIVANI COMPONIBILI (N.3)