Каде сме ние


The villa is situated near poppi between arezzo and florence. the Villa is located , во близина Понте на Poppi и Bibbiena. Тоа е многу лесно да се постигне тоа, бидејќи може да го најде својот базен возење по должината на “провинциски” патот.

Од Линија / Тип / Локација Излез / Престанат / Одалеченост
Сита автобуски линии 320 Фиренца-Bibbiena и Poppi
Аеродроми Фиренца 60 км
Пиза 130 км
Автопати А1 Милано-Наполи Фиренца Sud
А1 Наполи-Милано Арецо
Воз линии Рим – Арецо – Фиренца Арецо
Фиренца – Арецо Арецо
Арецо – Се pratovecchio Porrena – Poppi – Bibbiena
Кликнете на линковите за да ја посетите официјалната веб страница на транспорт орган

Како до нас

Со автомобил:

  • од Арецо: Земете А1 автопатот излез на Арецо Tollgate – од Арецо оди до Арно долина долж S, S. 71 Umbria-Casentino
  • од “Фиренца Sud” излезот од автопатот А1 – се државата Патот за Pontassieve (S, S. 70) низ Consuma Лозинка возење во насоките на Bibbiena, и врз Poppi. Тогаш може да се постигне “porrena”
  • од Муџело возење заедно државен пат S, S. 556 Вашиот Londa (од “Барберино ди Муџело” излезот од автопатот А1 да Poppi има растојание од околу 70 километри)
  • од Valdarno низ Crocina Лозинка (од “Valdarno” излезот од автопатот А1 да Bibbiena постои растојание од околу 25 км)
  • од Valtiberina полагаат државна патот S, S. 208 да Chiusi дела Верна низ Spino помине (од “Pieve С. Стефано” излезот од автопатот E45)
  • од Caprese Микеланџело заедно провинциски патот на СП. 54

Со воз:

  • Од Арецо железничка станица, земе возот за да Casentino.
  • Од Фиренца станица, земе возот за Арецо и потоа да се промени со цел да се земе врската со Casentino; исто така можете да се земе во автобус со дестинација ” poppi”.

Со автобус:

  • Од Фиренца оставајќи од плоштадот од Централната станица:
  • SITA директна линија Фиренца-Bibbiena.

За оние кои пристигнуваат со авион на “Peretola аеродром” во Фиренца (или од станицата “Санта Марија Новела” премногу) it can be possible have a shuttle service (ова е дополнителна услуга на барање) од и кон Вила,