Дома

4

Villas in Tuscany

Добредојде на луксузни вила со базен

the villa is a typical Tuscan villa that stands alone in a huge park, со поглед над Арно долина. Големи врати се отвори директно во градина. А приватна тераса со прекрасен изглед нуди можност за отворено вечера.

Телефон: 0039 3661467210
Skype: villaceccarelli
Е-пошта: villa.borgoallacollina@gmail.com