About Villa

P6260045The villa is a typical Tuscan villa that stands alone in a huge park, karo tampilan gedhe liwat Valley Arno. Gedhe lawang mbukak langsung menyang Taman. A Teras pribadi karo views gedhe nawakake kamungkinan kanggo nedha bengi ruangan.

Ing Villa wis skillfully restructured ing saben rinci. Iku pepak karo Antique Tuscan bêsik lan atmosfer banget pribadi. Ing Villa belongs menyang Penagih gambar saka Roma lan akeh bêsik kang koleksi ditampilake ing omah.

Ing Villa becik kanggo kelompok lan kulawargané lan kanggo ulang tahun lan wedding upacara. A mesthi golf ing Poppi, tenes, lake lan jaran nunggang fasilitas mung 2 mil adoh. Pribadi taman nawakake babagan 30,000 kothak meter saka Meadows lan kuna wit. Taman iku fenced lan ana dalan pribadi kang ndadékaké kanggo properti; bakal oleh disturb privasi panjenengan.

Villa wis sampurna dumunung ing urutan nemokake bagean didhelikake of Tuscany lan kutha-kutha misuwur seni lan budaya, salah siji dening mobil utawa karo transportasi umum. Gedhe renang 8x 16 meter wis nemokake ing posisi panorama, 50 meter saka omah.

Desa paling cedhak iku salah siji mil adoh. Bus kanggo Florence lan Arezzo (saben 25 mil adoh) ninggalake saben jam. Sawetara becik restoran, kopi lan pangan toko cedhak dening. Ana uga profesional Sauna karo chromoterapy, music-teraphy lan biosauna karo gondho lenga. Ana uga Internet no-mandeg ADSL

Ana pindho lawang gedhe sing mbukak nganti kebab area, and where are a table and a beach umbrella. A pribadi Panggonan Taman lan Teras karo kebab, tabel, srengenge kursi-kursi lan umbrellas sing ngundang sampeyan.