Ngendi kita


The villa is situated near poppi between arezzo and florence. the Villa is located , cedhak Jembatan a Poppi lan Bibbiena. Iku gampang banget kanggo nggayuh iku amarga sampeyan bisa nemokake sawijining kolam-kolam driving sadawane “provinsi” dalan.

Miturut Line / Tipe / Lokasi Metu / Mungkasi / Kadohan
Sita Bus Lines 320 Florence-Bibbiena lan Poppi
Bandara Florence 60 km
Pisa 130 km
Embong A1 Milano-Napoli Firenze Sud
A1 Napoli-Milano Arezzo
Sepur Lines Roma – Arezzo – Florence Arezzo
Florence – Arezzo Arezzo
Arezzo – Bisa Rome Porrena – Poppi – Bibbiena
Klik ing pranala menyang ngunjungi kaca web resmi saka panguwasa transportasi

Carane kanggo nggayuh Kita

Miturut Car:

  • saka Arezzo: Njupuk metu A1 motorway ing Tollgate Arezzo – saka Arezzo pindhah nganti lembah Arno sadawane S.S. 71 Umbria-Casentino
  • saka “Firenze Sud” metu saka motorway A1 – njupuk Road kanggo Pontassieve Negara (S.S. 70) tengen Pass Consuma nyopir ing pituduh saka Bibbiena, lan dhateng Poppi. Banjur sampeyan bisa tekan “porrena”
  • saka Mugello nyopir bebarengan dalan negara S.S. 556 Panjenengan Londa (saka “Barberino di Mugello” metu saka motorway kanggo Poppi A1 ana kadohan watara 70km)
  • saka Valdarno tengen Pass Crocina (saka “Valdarno” metu saka motorway kanggo Bibbiena A1 ana kadohan saka bab 25 km)
  • saka Valtiberina njupuk negara dalan S.S. 208 kanggo Chiusi della Verna tengen pass Spino (saka “Pieve S. Stefano” metu saka ing dalan gedhe E45)
  • saka Chicken Michelangelo bebarengan provinsi dalan SP. 54

Miturut Train:

  • Saka Arezzo stasiun sepur, njupuk Sepur kanggo Casentino.
  • Saka Florence stasiun, njupuk Sepur kanggo Arezzo banjur ngganti supaya njupuk sambungan Casentino; sampeyan uga bisa njupuk bis karo panggonan ” poppi”.

Miturut Bus:

  • Saka Florence ninggalake saka kothak ing Station Central:
  • Sita langsung baris Florence-Bibbiena.

Sing kasedhiya dening bidang ing “Peretola Airport” ing Florence (utawa saka stasiun “Santa Maria Novella” banget) it can be possible have a shuttle service (iki layanan ekstra ing request) saka lan Villa,