Fasilitas

Taman pribadi nawakake babagan 30.000 adoh meter saka Meadows lan kuna wit. Taman iku fenced lan ana dalan pribadi kang ndadékaké kanggo properti; bakal oleh disturb privasi panjenengan.

Gedhe Kolam renang 8×16 meter dumunung ing posisi panorama, 50 meter saka house.The renang wis ndeleng stupendous saka jurang. Saben tamu wis pembuangan mountan pit, a “Nissan Terrano II” 7 kursi karo online contitioned , Satelit navigator, lan kulit njero ing rega 350 Euro kanggo minggu, utawa “Mercedes S 3000” lengkap pilihan (rega siji iki pungkasan iku kanggo bakal sarujuk marang panyuwunan). You can have on request dinner in a nearby restaurant with typical Tuscan cuisine.

Property Fasilitas Ikhtisar:

  • Bayi Wearing Service
  • Bakar-bakar
  • Payung pantai
  • Bicycle Rental
  • Car Rental
  • Car Rental (karo Driver)
  • MRNA Telephone ngrekrut
  • Anak Friendly
  • Komputer Rental
  • Sauna
  • Grosir Kréta / Pangiriman
  • Kelompok Diijini
  • Umbah-umbah lan ironing
  • Mountain Bike Rentals
  • Nursery Service
  • Stopkontak Tours
  • Pets Welcome
  • Pribadi City Tours
  • Pribadi Garage
  • Pribadi Parking
  • Pribadi Transfer Kanggo / Saka Airport
  • Pribadi Transfer Kanggo / Saka Bus Station
  • Pribadi Transfer Kanggo / Saka Rail Station
  • Nyawang Tours
  • Kolam renang
  • Tennis Rackets
  • Anduk kanggo Kolam renang
  • Anggur Tours

Nearby Facilities The closest village is one mile away. Villa wis sampurna dumunung ing urutan nemokake bagean didhelikake of Tuscany lan kutha-kutha misuwur seni lan budaya, salah siji dening mobil utawa karo transportasi umum. Bus kanggo Florence lan Arezzo (saben 25 mil adoh) ninggalake saben jam. Sawetara becik restoran, kopi lan pangan toko cedhak dening.